Afscheid van Marjowsfotografie

Afscheid van Marjowsfotografie | Na 5 jaar stop ik met Marjowsfotografie.

end-begin

5 jaar geleden volgde ik mijn droom om herinneringen te maken voor gezinnen. Herinneringen op beeld waarmee je de tijd even kunt stilzetten. Foto’s om te koesteren en keer op keer van te genieten. In 5 jaar tijd ben ik mezelf blijven ontwikkelen door workshops, door te sparren met collega’s maar ook door in interactie te gaan met mijn klanten. Na bijna 5 jaar is het tijd voor een volgende stap en dat betekend afscheid van Marjowsfotografie. Wel met een beetje pijn in het hart want wat ben ik dol op mijn bedrijf. Maar geen afscheid van fotografie. Juist niet!

Samen met Annemiek van FotogrAafke ga ik namelijk voor de overtreffende trap. Marjowsfotografie & FotogrAafke zullen vanaf 1 januari 2017 de krachten bundelen en samen 1 bedrijf vormen. Een bedrijf dat staat voor het vastleggen van momenten en emoties. Qua fotografie zal het betekenen dat er wel wat gaat veranderen en de eerste stappen hiervoor zijn gezet. Ik heb een aantal matches gevonden voor mijn portfolio oproep en ook Annemiek heeft een portfolio oproep geplaatst voor de vorm van fotografie die haar heel dicht bij het hart ligt. Mocht jij ook interesse hebben in 1 van de reportages dan kun je ons altijd even berichten.

Onze fotografie zal komen te staan voor het vangen van het echte leven waarmee we het mooie zien in de gewone dingen, want juist het gewone is zo bijzonder

De zwaarste bevalling is echter een nieuwe bedrijfsnaam. We willen niet helemaal afscheid nemen van de herkenbaarheid van onze bedrijfsnamen maar wel een nieuwe bedrijfsnaam daarnaast vinden en ons hiermee vanaf 1 januari 2017 inschrijven.

Help jij ons mee?
Als jij degene bent met de juiste naam of ons op weg hebt geholpen krijg je van ons een prachtig cadeautje.

Emoties, Momenten, Puur, Geboorte, Pasgeboren.

Leave a comment