Geboorte fotoreportages in 2016 | wat een bijzonder mooi jaar

Geboorte fotoreportages in 2016 | wat een bijzonder mooi jaar
Wat was 2016 een bijzonder mooi jaar! Ik mocht zelf opnieuw mama worden van een prachtige zoon en heb ervaren hoe waardevol het is om van de geboorte van je kindje een prachtige herinnering te hebben in de vorm van een geboortereportage. De foto’s worden nog regelmatig bekeken en ik kan niet wachten om straks het prachtige album in mijn handen te hebben. Ik fotografeerde in 2016 9 geboortes van 10 kindjes. Genieten jullie nog een keer mee? Heel leuk want nog niet alle foto’s hebben jullie eerder voorbij zien komen op mijn blog.

Meer informatie over geboortefotografie vind je hier

Het jaar begon al snel met de geboorte van Elise. We hadden afgesproken om de uurtjes na de geboorte vast te leggen en na een hele vlotte bevalling lag er een helder meiske lekker bij mama. Nadat alle controles waren gedaan en Elise haar eerste kleertjes aan kreeg kwam grote broer langs. Maar niet alleen grote broer ook twee trotse opa’s en twee trotse oma’s. Nog heel even en ze viert alweer haar eerste verjaardag.

geboorte-elise-marjowsfoto-47

Vervolgens werd op haar uitgerekende datum een meisje geboren met een enorme bos haar. Wat was er een fijne en krachtige support in de verloskamer. Een mooi team en een hele krachtige geboorte.Wat kwam dit meisje in een prachtig warm bad vol liefde.

naamloos-5083

Een paar dagen later was het tijd voor een flinke jongen. Guus werd geboren op de eerste dag van de lente. Twee prachtige grote ogen keken in het rond en zijn twee ouders konden hun blikken niet van hun kindje af houden. Wat een geluk!
naamloos-5835
In april was ik aanwezig bij de eerste uren na de geboorte van twee prachtige stoere jongens. Wat was het een snelle bevalling en wat was het prachtig om te zien hoe de twee kindjes bij mama en later bij papa lagen. De blik vol emoties van mama naar haar zoons die samen in een wiegje lagen vergeet ik niet snel weer.

naamloos-7600

Het was wel het jaar van de enorm snelle geboortes want ook Djeylen kwam uiteindelijk razend snel ter wereld. Papa lag zelfs nog even lekker te rusten op het moment dat er volledige ontsluiting werd geconstateerd. Wat hing er een heerlijke ontspannen en gezellige sfeer in de verloskamer.

geboortefotograaf-groningen-marjowsfoto-4-van-10
Het was een drukke periode want binnen 8 dagen was ik getuige van 3 prachtige mannetjes die geboren werden. Op de geboortedag van mijn dochter fotografeerde ik de geboorte van Hessel. Het was een lange en pittige bevalling waarbij Hessel uiteindelijk met een sectio werd geboren. Een bijzondere ervaring voor mij en wat fijn dat ik erbij kon zijn voor dit gezin.

naamloos-3560

2 dagen later stond ik opnieuw in dezelfde verloskamer voor een prachtige bad bevalling. Wederom een eerste keer voor mij en wat bijzonder om te zien hoe Jelle met 2 grote ogen in het bad geboren werd. De volgende ochtend ging ik terug en was het tijd voor grote zus om haar broertje te bewonderen, dat deed ze letterlijk van top tot teen.

naamloos-4209

En als laatste in het rijtje werd Gijs geboren. Hij heeft zijn ouders en vooral grote zussen wel even laten wachten maar toen hij er eenmaal was werd hij gelijk overspoeld met een heleboel liefde. Twee trotse zussen kwamen dolenthousiast midden in de nacht uit bed om de eerste knuffels en kusjes te geven aan Gijs.

naamloos-5518

Na al die jongens was het aan het einde van het jaar tijd voor een prachtige jonge dame. Ze werd op de keizerlijke manier geboren en mocht na een eerste keuring door de kinderarts lekker bij mama liggen. Nadat we van de recovery weer terug mochten naar de kraamafdeling kwamen er al snel een hele trotse opa en oma om het hoekje kijken. Wat een ontlading en trots.

naamloos-9855

 

Meer informatie over geboortefotografie vind je hier

Leave a comment