Geboortefotografie

Geboortefotografie
Na de vroeggeboorte van ons eigen zoontje ben ik begonnen met fotograferen.
Ik realiseerde me hoe belangrijk het is om belangrijke gebeurtenissen in je leven vast te leggen en hoe waardevol het is om die momenten terug te kunnen halen door te bladeren door een prachtig album. De geboorte van je kind(eren) vind ik persoonlijk één van de belangrijkste dingen in je leven. Een moment die je in de loop van de jaren vaak terug haalt en later als je eigen kind een kindje mag krijgen dan zul je hier zeker nog een keer aan terug denken. Juist daarom is geboortefotografie zo waardevol! Dit bijzondere moment liefdevol en mooi vastgelegd op een vertellende manier. Zo zul je keer op keer deze dag opnieuw kunnen beleven aan de hand van prachtige foto’s.

Het grote voordeel is dat jullie totaal niet hoeven te denken aan het maken van foto’s en deze momenten samen kunnen beleven. Zo kan de partner er zijn om te steunen en om die eerste momenten te genieten zonder met een trillend handje foto’s te maken. Zelf heb ik ontzettend veel spijt dat destijds geboortefotografie nog niet zo bekend was en ik weinig echt mooie foto’s heb van de geboorte van mijn kinderen.

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn in geboortefotografie drink ik graag een kopje koffie/thee bij mij aan de keukentafel. We zullen jullie wensen doornemen zodat ik dat fotografeer wat voor jullie belangrijk is en waar jullie je goed bij voelen. Vervolgens hebben we vanaf week 38 regelmatig contact via de telefoon of mail en sta ik 24/7 stand-by. Kiezen jullie voor de reportage van de eerste uren na de geboorte dan bellen jullie me wanneer je op 10cm zit en mag beginnen met de laatste fase van de bevalling. Ik zal niet aanwezig zijn tijdens de bevalling maar kort na de geboorte binnen komen en de eerste uren fotograferen. Kiezen jullie voor de geboortereportage dan zal ik er rond de 4/6cm zijn om de geboorte van jullie kindje vast te leggen. Tijdens het fotograferen van dit bijzondere moment zal ik me zoveel mogelijk onzichtbaar opstellen. Na de bevalling zal ik in de eerste uren de controles, het bezoek en vooral het genieten vastleggen.

Vandaag mijn laatste verlofdag. Morgen begint het “gewone”leven weer.
Wat was dat een mooie bijzondere dag.
Marjolein die net op tijd kwam. Wat kijken wij nog vaak terug met tranen in onze ogen. Zo dankbaar,zo trots … het had zo moeten zijn deze dag.e

2016-04-14_0024

Investering

  • Geboortereportage € 850,-

Deze prijs voor een geboortereportage is  inclusief
Kennismakingsgesprek
24/7 oproepbaar vanaf de 37e zwangerschapsweek
De fotoreportage vanaf de weeën (4-6cm) tot ongeveer 2uur na de geboorte
Garantie van een back-up geboortefotograaf
Een selectie van minimaal 150 bewerkte foto’s in hoge resolutie op USB
Een persoonlijke slideshow met een selectie van de foto’s
Minialbum 15×15 cm t.w.v. € 110,-
De eerste 30 gereden kilometers vanaf Oldenzijl

Deze prijs is exclusief
Reiskosten á € 0,35 per gereden kilometer vanaf 30 kilometer vanaf Oldenzijl (9986XM)
Parkeerkosten

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@marjowsfotografie.nl | 0657583272


RTV Noord over geboortefotografie
Onzichtbaar leg je het meest intieme vast


Op mijn blog deel ik prachtige geboorteverhalen en foto’s.
Alle blogs en foto’s deel ik met toestemming van ouder(s).
De reportage maak ik natuurlijk voor hen en alleen wanneer ze het verhaal en de foto’s willen delen plaats ik de blog online.
Reserveer jij een geboortereportage dan zal dit dus altijd in goed overleg gaan.

 

mede-oprichtergeboortefotografen_logo

Leave a comment