Marjowsfotografie in actie voor Sarina

Soms ontmoet je een gezin die je blijft volgen via social media.
Sarina fotografeerde ik een kleine 3 jaar terug als pasgeboren baby en waar de eerste maanden zonder problemen verlopen veranderde het Rett syndroom het leven van dit prachtige gezin sindsdien.

Onderstaande woorden schrijven ouders over hun prachtige dochter

Sarina is geboren als een gezonde baby. De eerste maanden verliepen prima en ze was heerlijk rustig en blij. We noemden haar ook vaak een blije boedha 🙂
Na ongeveer 7 a 8 maanden ontwikkelde Sarina zich niet verder, dingen die ze kon zoals eten en speelgoed vasthouden kon ze niet meer. Ook woordjes als: ‘papa, lekker en Lynn, kon ze niet meer zeggen. Ze was vaak ziek, huilde veel en was afwezig. Na maanden kinderartsen en onderzoeken, is vorig jaar september 2015 klassiek Rett syndroom vastgesteld.
Rett syndroom is een neurologische aandoening dat voornamelijk bij meisjes voorkomt. De mutatie zorgt ervoor dat deze meisjes in de meeste gevallen niet tot nauwelijks meer kunnen praten en lopen. Epilepsie, apraxie, ataxie en scoliose zijn veelal voorkomend en zo ook bij onze Sarina. Wij zouden graag Sarina op een veilige manier willen vervoeren naar het kdc, ziekenhuis, maar ook leuke uitstapjes en vakantie. Vanwege haar houding en scoliosevorming kan zij het beste in haar rolstoel vervoerd worden en hiervoor hebben wij een aangepaste bus nodig. 

Helaas worden de aanpassingen alleen vergoed als de bus niet ouder is dan drie jaar. Wij hopen met jullie hulp zo snel mogelijk passend vervoer voor Sarina mogelijk te maken.
Donaties zijn van harte welkom, maar wij horen ook graag of u een leuke actie weet of zelf wat wil opzetten om geld in te zamelen. U mag ons dan contacten via rettsarina@gmail.com
Wij willen u alvast bedanken voor jullie inzet en vrijgevigheid!! Namens Robert, Els, Caitlynn en vooral Sarina 🙂

Kijk het filmpje en doneer voor dit prachtige gezin om het leven voor Sarina iets makkelijker te maken <3
http://www.dreamordonate.nl/6335-rolstoelbus-voor-sarina

Hoe kan ik dit gezin helpen dacht ik toen ik de verdrietige berichtjes op facebook voorbij zag komen? Een hulpvraag zo helder maar een bus (of een pak geld) schud niemand zomaar uit de mouw.
Ik geloof heel erg in de kracht van het geven. En naast een persoonlijke donatie zal ik vanuit Marjowsfotografie een fotosessie veilen t.w.v. € 250,-

Ga naar mijn facebookpagina en bied mee op de veiling voor Sarina
De veiling loopt tot 6 augustus 2016 20.00u
De hoogste bieder om uiterlijk 19.59u wint een waardebon t.w.v. € 250,-

Sarina wordt 6 augustus namelijk 3 jaar dus laten we haar een prachtig cadeau schenken!

Foto’s van de newbornsessie van Sarina in 2013
2016-07-27_0002

 

Leave a comment