Newborn fotoreportage

Newborn Fotoreportage Groningen
De eerste dagen na de geboorte zijn uniek. Net als een foto reportage van je pasgeboren baby om deze onvergetelijke eerste tijd vast te leggen. Reserveer een newborn fotoreportage bij Marjowsfotografie om de eerste weken van je kindje als mooie herinnering vast te laten leggen.

De puurheid, de zachtheid van het huidje, de kleine teentjes en handjes.

Een newborn reportage vindt plaats in de daglichtstudio in Oldenzijl. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Daglicht is mooi rustig voor de foto’s en voor je pasgeboren baby. De week na de kraamweek is de periode waarin ik veelal de newbornreportage verzorg.  Voor de reportage maak ik gebruik van verschillende props. Je kunt hierbij denken aan dekentjes, mandjes en mutsjes. Mijn stijl is puur en licht. Het welzijn van je pasgeboren baby staat voorop, daarom neem ik rustig de tijd voor de sessie (zo’n 3 uur). Klik hier voor meer informatie over de werkwijze

Lijkt het jou ook zo uniek om je pasgeboren baby in de eerste bijzondere weken van zijn/haar leven vast te leggen neem dan contact met mij op en vraag de informatiebrochure op.

Reserveer in je zwangerschap (op basis van je uitgerekende datum) om zeker te zijn van een plekje.
mail je uitgerekende datum naar info@marjowsfotografie.nl

Een nieuw leven, enorm bijzonder

black