Newborn fotoshoot Groningen | Nova

Newborn fotoshoot Groningen | Nova
Een leuke newborn fotoshoot in Groningen. Ik fotografeerde in 2013 Isis. Ze is nu grote zus en ik mocht opnieuw langs komen in Groningen om de newborn fotoshoot te verzorgen.

Isis was een heerlijk ontspannen slaapkop tijdens haar newborn fotoshoot. Maar dat dat geen garanties geeft voor de newborn fotoshoot van een broertje of zusje daar kwamen we al snel achter.
Nova lag heerlijk om zich heen te kijken toen ik binnen kwam. Ze kreeg nog wat voeding en lag heerlijk bij mama in de armen. Isis lag nog lekker op bed dus ik begon rustig met het opbouwen van de setting. Ditmaal een ander plekje omdat ik op een ander tijdstip kwam en het licht beneden in de keuken net iets beter was.

Nova liet zich heerlijk neerleggen bij het warme kacheltje. Al vond ze het niets wanneer ik aan haar zat en moesten we steeds wat geduld hebben voordat ze zich heerlijk ontspande. Ik geniet er altijd van wanneer kindjes al zo’n heerlijk eigen willetje hebben en ga dan ook altijd met het kindje mee.
Isis was wakker geworden ondertussen en we deden een poging om de meiden samen te fotograferen. Isis dacht daar iets anders over 😉 Ze was hartstikke vrolijk, mocht nog even lekker buiten spelen maar op de foto gaan had ze even geen zin in. Logisch, buiten spelen met regenlaarsjes aan is VEEL leuker 😉
We fotografeerden Nova op een houten schaal met een bruine vlecht. Een foto welke we in 2013 ook hebben gemaakt met Isis. Zo leuk om dan de verschillen en overeenkomsten te zien tussen de meiden.

Nova heeft met een beetje extra geduld, rust en aandacht heerlijk geslapen en we hebben heel veel prachtige foto’s gemaakt! Vooraf hadden we een aantal foto’s in gedachten en hoewel de foto van de meiden samen (nog) niet is gelukt zijn de andere foto’s prachtig geworden!

Heel veel geluk met jullie prachtige meiden.

Newborn fotoshoot groningen (1) Newborn fotoshoot groningen (2) Newborn fotoshoot groningen (3)

 

Leave a comment