Newborn fotoshoot Hoogezand

Newborn fotoshoot Hoogezand | Hij kwam naar de daglichtstudio
Mama was mijn collega bij de Stichting Kinderopvang Haren en ik fotografeerde haar eerste kindje. Heel gaaf ook dat haar vriend een tatoeage heeft laten zetten van één van de gemaakte foto’s. (zie foto onderaan dit bericht). Nu is hun tweede zoontje geboren en kwamen ze naar de daglichtstudio vanuit Hoogezand voor de newbornreportage.

Bjorn was één van de eerste baby’s die naar de nieuwe daglichtstudio kwam. Hoewel zijn ouders het wel spannend vonden voor het eerst op pad met hun zoontje gaven ze al snel aan dat dat helemaal nergens voor nodig was geweest en hoe fijn het was in de nieuwe studio. Super fijn om te horen natuurlijk!
Het was een prachtig tevreden mannetje. Hij heeft heerlijk geslapen en we konden hem ook nog fotograferen in de prop waar zijn broer ook in heeft gelegen destijds.
Papa & Mama zijn groot fan van FC Groningen en aangezien ze voor de beker moesten voetballen maakten we ook een mooie foto ter aanmoediging voor het voetbalteam.
Supporter in de dop dus 🙂

Veel geluk met jullie mannetjes.

enne p.s. ze hebben hun woning te koop staan dus neem zeker even een kijkje 😉

Newborn Fotoshoot Hoogezand (2) Newborn Fotoshoot Hoogezand (1) Newborn Fotoshoot Hoogezand (3) Newborn Fotoshoot Hoogezand (4) Newborn Fotoshoot Hoogezand (5)

1391469_566400533409836_823646622_n

De tattoo van het voetje van Daimyan gebaseerd op de foto van de newbornsessie destijds.

 

Leave a comment