Portfolio uitbreiding

Wat een overweldigende reacties op mijn oproepje op Facebook.
Zo leuk ook dat iedereen stiekem heel nieuwsgierig is welke plannen er liggen.
Natuurlijk blijft mijn nieuwe concept nog een verrassing maar ik zou graag in de komende maanden mijn portfolio willen uitbreiden met een Fresh 48u reportage en een kraamreportage.
Zou jij de momenten na de geboorte van jullie kindje(s) willen koesteren dan maak ik graag deze herinnering voor jullie!

Fresh 48u reportage
Je kindje veranderd zo snel en die eerste momenten zijn om diep in je hart te bewaren. Kleine details die zo snel verdwijnen en die je wilt koesteren. Zelf kijk ik nog geregeld de foto’s terug van de eerste 48uur na de geboorte van Finn. Mijn uitzicht op het ventje dat zo heerlijk tevreden lag te slapen in het ziekenhuiswegje maar ook zijn kleine voetjes en wijze blik in de armen van Danny.
Voor deze reportage zal ik stand-by staan. Zodra de bevalling zich aandient zullen jullie me op de hoogte brengen en zal ik ruimte maken in mijn agenda. Wanneer jullie kindje is geboren zal ik in de eerste 48 uur een reportage voor jullie maken. Prachtige eerste momenten van het knuffelen met jullie kindje, de ontmoeting met familie of de thuiskomst. Maar ook de prachtige details van jullie kindje in zijn eerste pakje, een heldere blik of wellicht juist een lekker tevreden slapende baby.
De portfolio reportage is een verkorte reportage van ongeveer een half uur. Per sessie zal ik mijn focus leggen op één onderdeel van de fresh 48u reportage.

Kraamreportage
Er is volgens mij geen week waarin je meer foto’s maakt van je kindje dan de eerste weken. Hoe fantastisch is het dan om deze momenten ook echt mooi vastgelegd te hebben inclusief de momenten tussen jullie als ouder(s) en de kleine.
Voor deze reportage maak ik ruimte in mijn agenda om voor dag 14 langs te komen voor een kraamreportage. Een reportage die jullie kersverse gezin laat zien en de liefde die er is onderling. Papa die geniet van zijn zoon of dochter en mama die heerlijk knuffelt met de kleine. De details in jullie woning en het kamertje van jullie kindje.
De portfolio reportage is een verkorte reportage van ongeveer een half uur. Per sessie zal ik mijn focus leggen op één onderdeel van de kraamreportage.

De investering is € 125,-
Voor dit bedrag kom ik bij jullie thuis (of in het ziekenhuis) en jullie ontvangen de selectie van de beelden van mij. Ik mag de beelden gebruiken voor reclame en pr doeleinden.

Hebben we een match? 
Dan maak ik voor jullie een prachtige herinnering om te koesteren en zal ik zelf mijn nieuwe portfolio vorm kunnen geven met jullie stralende beelden.

Deze portfolio reportages zijn te reserveren tot 31-12-2016.
Jouw uitgerekende datum is in December 2016, Januari 2017 of Februari 2017. 

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Postcode + woonplaats

Telefoonnummer

Uitgerekende datum

Wil je iets meer vertellen over je gezinssamenstelling en bij een fresh 48u of je thuis of in het ziekenhuis hoopt te bevallen

Leave a comment