Marjowsfotografie, een eigen twinkeling binnen de fotografie

Dat ik ga stralen als ik fotografeer dat is voor velen niet onbekend. Nu ik verlof heb wordt dat alleen maar meer duidelijk voor mezelf. Stil zitten kan ik heel slecht maar niet fotograferen nog minder. Ik zie Finn alweer zo snel groter worden en zie zoveel mooie momenten om hem heen. Momenten die ik met mijn ogen zie en soms weet te vangen met de camera. Het liefst leg ik elk moment vast omdat ik weet dat dit een periode is die ik zou willen vastgrijpen en nooit weer los zou willen laten. Oké het is natuurlijk niet alleen maar romantisch want huilen kan de kleine man ook. Het is dan zo frustrerend dat je zo weinig kunt doen behalve heel veel geborgenheid bieden. Maar ook daarvan kan ik genieten. Door mijn verlies ben ik juist zo dankbaar dat ik dat ook mag ervaren.

In deze rustige weken waarin ik niet in opdracht fotografeer maakt mijn hoofd overuren. Ik zie en voel zo de momenten die ik zelf wil koesteren en dat zorgt voor zoveel ideeën in mijn hoofd. Gisteren kreeg ik nog meer een duw in de richting die het dichts bij mezelf ligt. Een richting die zo aansluit bij waarom ik ben gaan fotograferen.

Ik spar regelmatig met een groepje collega’s. Fotografen met ieder hun eigen visie en eigen twinkeling binnen de fotografie. Een vertrouwd groepje waarin we elkaar alles gunnen en elkaar motiveren. Gisteren spraken we af in Assen en sloten ook Franka & Patricia aan voor een zakelijke workshop. Het werd een dag om te koesteren en niet snel weer te vergeten! Doordat het zo’n vertrouwd groepje was konden we enorm de diepgang in gaan (met als resultaat veel tranen) en hele mooie dingen doen. Het is zo motiverend om te zien wat de eigenheid is van je collega’s en waarin ze zich onderscheiden. Hoe van een zwakte een sterkte gemaakt kan worden maar vooral hoe iedereen kan gaan shinen binnen haar eigen bedrijf. We fotograferen eigenlijk allen dezelfde onderwerpen maar hebben allen zo onze eigen kracht en drijfveer. Krachtig hoe Patricia dit kon lezen zonder ons verder te kennen en een spiegel kon voorhouden.

Voor mij kwam de workshop op een prachtig moment. Juist omdat ik nu al zo voel welke richting ik op wil. Dat je dan die bevestiging krijgt waardoor je je nog meer realiseert hoe dichtbij je eigenlijk bij jezelf moet blijven. Ik weet zeker dat ik nog gelukkiger wordt van mijn fotografie en vooral dat ik nog meer kan bieden aan jullie.

Op de terugreis in de auto wist ik ineens welk onderdeel van fotografie echt passend kan zijn en waarin ik me kan onderscheiden voor jullie.
Ik deelde het gisteren en kreeg zo’n mooie reactie.

Als het je lukt (vast!) dan help je heel veel ouders denk ik

De komende maanden zullen maanden van verandering worden. Wellicht niet allemaal direct zichtbaar maar ik ben 200% gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Komende week zal ik een oproepje doen waarbij ik opzoek zal gaan gaan gezinnen die binnenkort hun kindje verwachten.
Daarnaast zal ik achter de schermen aan de slag gaan met het uitwerken van het nieuwe concept.
Ohh ik kan stiekem helemaal niet wachten om het te delen maar ik wil het heel graag laten zien in plaats van het te vertellen.

Lieve collega’s nog een klein woordje voor jullie.
Bedankt voor jullie openheid en het vertrouwen dat ik dit met jullie kon delen! Had het met geen fijner clubje power vrouwen kunnen doen.
We nemen elkaar de komende maanden mee aan de hand en er gaan hele mooie dingen gebeuren voor ons allen!
Let’s SHINE!
Patricia, Bijzonder hoe je ons dit gisteren hebt laten beleven met elkaar! Ik heb volop genoten!
Bedankt voor de mooie woorden en prachtige ideeën binnen mijn fotografie.

15220060_1272877169422204_4267674151280724601_n

Leave a comment